Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Dom Verdan Loop in de startblokken

Dom vedan
Beeld: Dom Verdan Loop

Hardlopers en wandelaars maken zich klaar voor een nieuwe editie van de Dom Verdan Loop. Het evenement, dat zijn 9e editie beleeft, staat bekend om de vroege start, routes tussen Reutum en Vasse, en het ontbijtbuffet.

De Dom Verdan Loop biedt zowel hardlopers als wandelaars diverse afstanden om aan deel te nemen. Hardlopers kunnen kiezen uit 5 kilometer, 10 kilometer en de halve marathon. Ook kinderen kunnen deelnemen aan de Kidsrun.

"Een belangrijke verandering dit jaar is de starttijd van de Halve Marathon", aldus Ilse ter Haar, voorzitter van het evenement op Twente FM.

Naast het vroege aanvangsuur van de Dom Verdan Loop is er het traditionele ontbijtbuffet op 'Het Kuierplein'. Bij inschrijving heb je recht op deelname aan het ontbijtbuffet. Na het voltooien van de loop is er tijdens het ontbijt de gelegenheid na te praten.

Wandelen

Wandelaars kunnen ter plekke gebruik maken van de na-inschrijving en zich melden bij het Kultuurhoes Reutum tussen 7.05 uur en 8.30 uur.

"De inschrijving voor de andere afstanden is inmiddels gesloten", aldus ter Haar.

Starttijden

Om 7.00 uur is de start van de 10 kilometer. De halve marathon start om 8.30 uur waarna om 9.00 uur de 5 kilometer vertrekt.

Starten voor de Kidsrun is mogelijk tussen 11.05 en 12.00 uur. Wandelaar die de 10 kilometer doen starten tussen 7.05 en 8.30 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.