Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Borne

Wolfsburg-spits Weghorst mist CL-duel met Salzburg na coronabesmetting

Champions20 League201
Champions League-bal
Beeld: Twente FM

WOLFSBURG - Wout Weghorst is besmet geraakt met het coronavirus. De Nederlandse spits van Wolfsburg moet daardoor het Champions League-duel met Red Bull Salzburg van aanstaande woensdag aan zich voorbij laten gaan.


Dat maakt Wolfsburg via officiële kanalen bekend. 'De spits is besmet geraakt met het coronavirus en zal voorlopig niet beschikbaar zijn', zo laat de Duitse club in een statement weten. 'Weghorst klaagde zondag over symptomen, waarna een uitgevoerde test een positieve uitslag gaf. Hij is meteen in thuisquarantaine gegaan.'

Na de positieve test van Weghorst werden alle andere spelers van Wolfsburg ook getest, maar die uitslagen waren allemaal negatief. De Bundesliga-club neemt het woensdag om 18.45 uur op tegen Salzburg. De tegenstander uit Oostenrijk staat aan kop in Groep C van het miljardenbal met vier punten uit twee wedstrijden. Wolfsburg speelde de eerste twee wedstrijden gelijk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.