Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Borne

Eerste nederlaag voor Apollo 8 in Eredivisie, Eurosped wint weer niet

Apollo208
Dames 1 van Apollo 8 uit Borne
Beeld: Twente FM

BORNE/VROOMSHOOP - Apollo 8 heeft voor het eerst dit seizoen een wedstrijd verloren in de Eredivisie. De volleybalsters uit Borne gingen met 1-3 onderuit tegen Team22, het voormalige Talentteam Papendal. Eurosped verloor kansloos met 0-3 van Regio Zwolle.


Voor Apollo 8 kwam er een einde aan een indrukwekkende reeks overwinningen. Team22 won terecht met 1-3 in sets (21-25, 26-28, 26-24, 12-25). Deze week speelt Apollo 8 voor het eerst een Europese wedstrijd. De wedstrijd tegen Team22 stond dan ook volledig in het teken van het treffen met Sanaya Libby’s La Laguna. De Europacupwedstrijd moet een goed resultaat op gaan leveren.

"Natuurlijk hadden we onze ongeslagen reeks wat langer willen doorzetten, maar het gaat ons nu vooral om onze eerste Europese wedstrijd", zo werd Apollo 8-trainer Thijs Oosting geciteerd door Tubantia.

Eurosped in hoek waar de klappen vallen

Voor Eurosped is het seizoen zeer slecht begonnen. Tegen Regio Zwolle, dat bovenin meedraait, viel een resultaat van tevoren ook niet te verwachten. Maar de manier waarop Eurosped verloor, viel tegen. Binnen een uur stapte Regio Zwolle met een 0-3 overwinning van het veld (17-25, 18-25, 17-25).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.