Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Paasweekend Marle

Easter g0788a7b04 1920
Paaseieren
Beeld: Twente FM

HELLENDOORN – Het Paasweekend in Marle, gaat na twee jaar weer door. Van 15 tot en met 18 april vinden er weer diverse activiteiten plaats, waaronder een muzikaal festijn.


Het Paasweekend Marle gaat op vrijdagavond van start. De avond wordt afgetrapt met de band ‘Stoer’, een coverband van Jovink. De band speelt alle Jovink-hits. Vanaf 20.00 uur is de feesttent geopend.

Een middag vol activiteiten voor kinderen

De kindermiddag start om 14.00 uur op zaterdagmiddag. Deze middag is voor kinderen uit Marle en omstreken. Naast de springkussens, knutselen, cupcakes versieren, lego en de knuffelhoek is er dit jaar een “countrymiddag”. Verder zijn er diverse activiteiten, zoals spijkerpoepen en hoefijzer gooien. Om 16.15 is er een optreden van de kinderen. Ook is er, net zoals voorgaande jaren, een kleurwedstrijd. De kleurplaat is te vinden op www.paasweekendmarle.nl.

Ook zal er ’s middags een brommercross verreden worden voor kinderen uit Marle en omstreken.
Aanmelden hiervoor kan op de dag zelf onder begeleiding van je ouders of verzorgers. De band ‘Proost’ komt zaterdagavond optreden. De tent is vanaf 20.30 uur geopend.

Laatste dag Paasweekend Marle

De ‘Trekkerslep’ gaat op maandag om 10.00 uur van start. Deelnemers gaan in verschillende gewichtsklassen strijden om de bekers. Sommigen hebben inmiddels een andere trekker. ’S middags is er weer een skeltertrek voor de jeugd. Zij zullen in verschillende leeftijdsgroepen strijden voor de prijzen. Aansluitend zal in de tent de band ‘de Bunzings’ spelen. Zij speelt Engelstalige en dialect Rock. Ook heeft de band eigen nummer geschreven.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.