Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Ria Valk bij Zatlappenfestival Weerselo

Les20 Miezerables
Les Miezerables
Beeld: Twente FM

WEERSELO - Ria Valk komt naar Het Zatlappenfestival in Weerselo.


Op zondag 12 februari barst het feest los in café de Troll in Weerselo waar wordt gevierd door het ‘exclusieve’ gezelschap van tweehonderd Les Miezerables-aanhangers want meer passen er niet in aldus de muzikanten. Ria Valk treedt in de illustere voetsporen van Bonnie St. Claire, Koos Alberts, Dries Roelvink, Imca Marina, Vader Abraham, Ben Cramer, Ronnie Tober en Jacques Herb. Zij hebben allemaal opgetreden tijdens het Zatlappenfestival, begeleid door het Rembrandtduo.

Extraatje dit jaar: het Oldenzaalse Piepenrek verwelkomt de bezoekers met vrolijke orgeldeuntjes. Van tevoren speelt het Piepenrek voor woonzorgcentrum Sint Jozef. Cadeautje van Miezerables aan de Weerselose senioren.

Belangrijk moment tijdens het Zatlappenfestival is de uitreiking van de Jan Gat-award. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die veel voor de Weerselose gemeenschap betekent of heeft betekend, maar die nog niet eerder is onderscheiden. De longlist met genomineerden wordt bepaald door oud-winnaars van de Jan Gat-award. Komende donderdag gaan de oud-Jan-Gatters samen op stap in de Miezerables-bus en dan mogen ze allemaal drie mensen voordragen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.