Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Volledige line-up Rock am Esch bekend

Rock20am20esch202022
Rock Am Esch 2022
Beeld: Twente FM

TUBBERGEN - Met de komst van The Bacon Factory is de line-up voor Rock am Esch 2023 compleet. In totaal zullen er 9 acts op het festival pronken dat op zaterdag 26 augustus plaatsvindt in Tubbergen. Eerder maakte de organisatie al bekend dat The Buzz Lovers, Europa’s beste Nirvana tribute, het festival afsluit op het hoofdpodium.


Enkele andere publiekstrekkers zijn de Status Quotes, Disorder en Californicated, een RHCP tribute bekend van hun deelname aan het SBS6 programma The Tribute: Battle of the Bands.

Ook tijdens de tweede editie worden beide podia gevuld met livemuziek uit de mooiste streek van Nederland. Met uitzondering van de uit Spanje afkomstige The Buzz Lovers en het Brabantse Californicated komen alle artiesten uit Twente.

Ruimte voor meer optredens

Door een aangepast tijdschema en groter tweede podium biedt Rock am Esch dit jaar ruimte aan negen live-acts. Tijdens de vorige editie waren dit er nog zes. Het festival keert dan ook terug met een indrukwekkende line-up.

Het muzikale programma bestaat in 2023 uit de volgende artiesten: MOTBAK, Bram Leferink & Arjan Hoek, Disorder, Frank Droste & Heleen Temmink, Status Quotes, The Vadis Collective, Californicated, The Bacon Factory, The Buzz Lovers. Kaartverkoop Na een gedenkwaardig debuut in 2022 staat Rock am Esch voor editie nummer twee.

Een kaartje kost 20 euro en is verkrijgbaar via de website van het festival. Rock am Esch vindt plaats op zaterdag 26 augustus van 13.30 uur tot 1.00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.