Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

TVC wint eenvoudig van Roden

20230423 tvc
TVC ’28 wint met 3-0 van Roden
Beeld: Twente FM

TUBBERGEN - TVC ’28 heeft zondagmiddag eenvoudig gewonnen van Roden. Op Sportpark ‘De Grote Moat’ stond na 90 minuten een 3-0 uitslag op het scorebord. (Verslag van TVC'28)


TVC ’28 nam meteen het heft in handen. De eerste kans was voor Thijs Koopman, maar op aangeven van Marijn Frons werd er rakelings over gekopt. Kort daarna werd Jelle Leenders neergehaald in het strafschopgebied, met een strafschop tot gevolg. Stefan Huiskes faalde niet en tekende voor de 1-0.

Na enkele schoten van Koopman en Hofste was het eerste speldenprikje er voor Roden, toen een vrije trap over het doel werd geschoten. Vlak voor rust kwam TVC op prachtige wijze op een 2-0 voorsprong. Een geweldige actie van Marijn Frons werd beloond toen hij de bal panklaar neerlegde voor Hofste, die van randje zestien de bal hard in de onderhoek schoot.

In de tweede helft volgden er meerde kansen voor Huiskes, Roelofs en Staarink, maar het was uiteindelijk Huiskes die in de 80e minuut de wedstrijd ten einde schoot na een mooie een-twee met Wessel Hofste. Met nog drie wedstrijden te gaan gaat TVC ’28 aan de leiding in de 1e klasse.

Zondag 30 april 2023 staat de uitwedstrijd tegen Dalfsen op het programma.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.