Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Verdiepen in je eigen uitvaart in Ootmarsum

Candle 2137271 1920
Kaars.
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM - Wat is er allemaal mogelijk rondom een uitvaart? Op die vraag probeert Kienhuis Uitvaartverzorging zondag een antwoord te geven tijdens een fair over afscheid in Ootmarsum.


"Door veel mensen wordt deze vraag pas gesteld op een vaak emotioneel moment bijvoorbeeld tijdens het regelen van het afscheid van een dierbare", aldus Astrid Kienhuis op Twente FM. Het is de tweede editie van het event over afscheid. Het doel is om mensen te informeren en bewust te maken van alle mogelijkheden die er zijn bij een uitvaart en het afscheid en het niet uit te stellen tot op het laatst.

"Het is een middag vol inspiratie, muziek, bezinning en ruimte voor vragen". Het programma is samengesteld waardoor de bezoeker de gelegenheid krijgt om zich te verdiepen in de mogelijkheden, producten, diensten en nieuwe trends op het gebied van uitvaartverzorging. Het evenement is van 12.00 tot 17.00 uur op het Commanderieplein in Ootmarsum.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.