Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Nominatie geopend voor Ondernemersprijs Tubbergen

Tubbergen plaatsnaambord
Tubbergen plaatsnaambord
Beeld: Léon de Man

TUBBERGEN - Ondernemers in de gemeente Tubbergen krijgen dit jaar weer de kans om in de schijnwerpers te staan. Op 17 november wordt namelijk de Ondernemersprijs Tubbergen uitgereikt. De prijs is bedoeld om waardering te tonen voor de bijdrage die ondernemers leveren aan de lokale economie en gemeenschap.
De prijsuitreiking omvat prijzen voor de Starter van het Jaar, Ondernemer van het Jaar en een Publieksprijs. Vorig jaar ging Ruud Droste van restaurant 't Oale Roadhoes er met de Ondernemersprijs vandoor, terwijl Remco Kroeze van Krola Langeveen de Publieksprijs won.

Koen Gast van GasTweewielers uitgeroepen werd tot Starter van het Jaar.

Ondernemers die kans willen maken op één van de prijzen kunnen zichzelf of iemand anders nomineren door contact op te nemen met de gemeente via [email protected]. Een jury zal vervolgens de genomineerde ondernemers bezoeken en uiteindelijk de winnaars kiezen.
::volgendepagina::
Het belang van ondernemers voor de gemeenschap kan niet onderschat worden. Zij creëren banen, leveren producten en diensten en dragen bij aan de lokale economie. De Ondernemersprijs Tubbergen is dan ook een mooie manier om deze inzet te waarderen en te belonen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.