Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

TVC'28 op de drempel van kampioenschap

TVC28 Logo
TVC'28 logo
Beeld: Twente FM

TUBBERGEN - De spanning stijgt in de eerste klasse E Noord, waar TVC'28 zondag de kans heeft om zich tot kampioen te kronen. De koploper uit Tubbergen neemt het in een cruciale thuiswedstrijd op tegen VV Emmen en heeft een overwinning nodig om de titelrace vroegtijdig te beslissen.


De uitkomst van het duel is ook afhankelijk van de prestaties van NEO uit Borne die het opneemt tegen Gomos. Met het kampioenschap binnen handbereik is de druk voelbaar bij TVC'28. De ploeg moet zich in eigen huis bewijzen tegen VV Emmen en met een overwinning de felbegeerde titel veiligstellen. Het team zal tot het uiterste gaan om de wedstrijd te domineren en de supporters te trakteren op een gedenkwaardige prestatie.

Hoewel de focus volledig gericht is op de wedstrijd tegen VV Emmen, houdt TVC'28 ook een schuin oog op het duel tussen Gomos en NEO. Als NEO punten laat liggen in Drenthe door een nederlaag of gelijkspel, kan TVC'28 de champagne laten knallen en de kampioensvlag hijsen.

De spanning is om te snijden in de eerste klasse E Noord, en de supporters van TVC'28 kunnen zich opmaken voor een zenuwslopende zondagmiddag. Het belooft een historische dag te worden voor het Tubbergse team, dat vastbesloten is om de felbegeerde kampioenstitel binnen te halen.

De aftrap van de wedstrijd tussen TVC'28 en VV Emmen vindt plaats op om 14.00 uur De Grote Moat in Tubbergen.

Ook het tweede van TVC'28 en het vrouwenelftal worden kampioen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.