Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Hemelse Nacht en Dauwtrapfeest

Dauwtrapfeest 2 min
Dauwtrapfeest Deurningen
Beeld: Twente FM

DEURNINGEN - De voorbereidingen voor het jaarlijkse Dauwtrapfeest in Deurningen zijn in volle gang. Als opmaat naar dit evenement organiseert de Plechelmus Harmonie de Hemelse Nacht op woensdagavond 17 mei.


Vanaf 20.00 uur zijn alle muziekliefhebbers welkom om te genieten van een gevarieerd muziekprogramma. De avond begint met een optreden van dweilorkest Lavasjkierie, gevolgd door een optreden van de slagwerkgroep van de Plechelmus Harmonie. Daarna betreedt dweilorkest La Dolce Vita het podium, waarna de St. Plechelmus Harmonie haar nummers ten gehore zal brengen. Als afsluiter van de avond kunnen bezoekers genieten van het optreden van Martin Ankoné en zijn vrouw.

Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag is er het Dauwtrapfeest met een breed scala aan activiteiten. "Bezoekers kunnen zich vermaken op de vlooienmarkt, de boekenverkoop en bij het roosjes schieten. Daarnaast is er een jeu de boules-toernooi en wordt er dit jaar opnieuw een kunstmarkt georganiseerd met nog meer deelnemers dan voorheen", aldus Paul Nijmeier op Twente FM.

De muzikale omlijsting tijdens het Dauwtrapfeest wordt verzorgd door Cartoon Puur in de middag, gevolgd door Music by Pelle's vanaf 18.00 uur.

"Voor diegenen die graag een kraam willen huren op de rommelmarkt, is het mogelijk om contact op te nemen met B. Bijen via [email protected] of via 06-5358 7999."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.