Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Agendaberichten - week 12

332860 328876 kalender1

Kort overzicht met activiteiten en evenementen in Hengelo de komende weken.

Yoga voor Hengelose 55-plussers

Zeker Bewegen Hengelo geeft workshop yoga voor 55-plussers bij sportcentrum Fitpunt, een initiatief uitgevoerd door sportcentrum Fitpunt en ondersteund door de Gemeente Hengelo, Wijkracht en mediabureau YIKE. Aanmelden kan via de website, zekerbewegenhengelo.nl, waar je na een kennismakingsgesprekken een gratis fitheidstest 32 weken lang, in een groep en onder begeleiding van ervaren instructeursspecifieke oefeningen doet.

Landelijke Opschoondag

Op zaterdag 24 maart doen McDonald s restaurant Hengelo Westermaat en restaurant Hengelo Zuid,mee, aan de Landelijke Opschoondag, een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon. Medewerkers van de restaurants, buurtbewoners en gasten ruimen samen de buurt op. Opruimactie: McDonald s restaurant Hengelo Westermaat: 24 maart 10.00 uur.

Expositie Brommen door de jaren zestig

Historische kring Wierden organiseert de Expositie Brommen door. de jaren zestig Deze tentoonstelling is te bewonderen van 31 maart t/m 30 juni. De spullen op de expositie komen van Wierdense particulieren. De toegang is gratis zo ook de koffie/thee, een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Zaterdag 31 maart vanaf 15.00 uur in de Van Buurenstee, Appelhofdwarsstraat 2 in Wierden. Openingstijden: Woensdag en donderdag vanaf 14.00-17.00 uur, vrijdag vanaf 15.00-21.00 uur en zaterdag vanaf 11.00-16.00 uur. Groepen (ook buiten openingstijden) op afspraak via Leta Evers, tel. 0546-572651, email: [email protected].

Workshop Wereldmuziek en mantra s zingen

Jorien Schepers organiseert op vrijdag 23 maart vanaf 19.30-21.30 uur een avond mantra's en wereldmuziek zingen met deze keer het thema, lente ontluiken en het begin van de Stille Week. De teksten en melodieën zijn eenvoudig iedereen kan meezingen, zangervaring is niet nodig. Jorien Schepers is afgestudeerd bij Jan Kortie in Amsterdam als stembevrijder, ze geeft workshops en cursussen stembevrijding en workshops mantra's wereldmuziek zingen. Tevens begeleidt ze het koor Zingen voor je Leven Hengelo voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker. Aanmelden kan via [email protected] of tel. 06-12964034. De Remonstrantse Kerk, Woltersweg 11 te Hengelo. De Kosten zijn ¬10,-.

Bedrijventerrein Twentekanaal

Gemeente Hengelo is vanaf 19 maart met de tweede fase van de werkzaamheden aan het bedrijventerrein Twentekanaal, het gebied gelegen tussen de Diamantstraat en het High TechSystems Park Twente. Tot aan de bouwvak is er daardoor verkeershinder op de Opaalstraat, Robijnstraat, Saffierstraat, Smaragdstraat en Barnsteenstraat. Van 30 april tot 2 juli worden de Robijnstraat en Barnsteenstraat aangepakt. Dit project maakt deel uit van de Ontwikkelagenda Netwerkstad Twente en wordt mede gefinancierd door de provincie Overijssel.

Ook een bericht voor deze pagina? Mail naar [email protected]
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.