Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Eén Hengelose genomineerde voor Startersprijs

373929 radio hat2

HENGELO/BORNE/ HOF Huisartsenassistentie Twente is de enige Hengelose genomineerde voor de Startersprijs Midden Twente, die volgende maand wordt uitgereikt aan de beste starter uit de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente. De andere genomineerden zijn Danceworkx Studio en De Keukenbaas uit Borne en Hexapoda en IMH Twente uit Hof van Twente.

De Hengelose genomineerde, HATwente, heeft tot doel de huisartsenzorg in Twente en omstreken te ondersteunen met tijdelijk personeel, zoals doktersassistenten, praktijkondersteuners en apothekersassistenten. Het vaste eigen team bestaat uit drie mensen.
Een deskundige jury heeft ruim veertig aanmeldingen gescreend, de leden waren verrast over de kwaliteit. Dat zijn Peter Bebseler (Galvano Hengelo), Hans Raanhuis (Rabobank Centraal Twente), Gerben Lievers (Team Nijhuis), Tijn Leussink (Jumbo supermarkten) en Ilse Visscher (wijngaard Hof van Twente). Naar aanleiding van enkele bedrijfsbezoeken hebben zij de shortlist met de vijf genomineerden bepaald.
De winnaar wordt op maandagavond 12 november bekend gemaakt. De uitreiking van de Startersprijs Midden Twente vindt plaats tijdens het Starterscafé in Schouwburg Hengelo, georganiseerd door Rabobank Centraal Twente in samenwerking met ROZ, gemeente Borne, Hengelo en Hof van Twente.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.