Verkeer
Stuur appje
Zoek

Ramiz Zerrouki met gezichtsmasker tegen Emmen vanwege gebroken neus

FC Twente heeft vrijdag de ochtendtraining verplaatst naar de middag. Reden? De gebroken neus van Ramiz Zerrouki.

Die breuk liep hij op tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta twee weken geleden. Omdat de middenvelder vrijdagochtend een op maat gemaakt gezichtsmasker moest ophalen, is besloten de oefensessie van vrijdagochtend naar de middag te verzetten. Zo kan Zerrouki, die door zijn verwonding de afgelopen week nog niet met de groep heeft kunnen trainen, gewoon meedoen. Én meteen het masker testen. Normaal gesproken kan hij dan zondag tegen Emmen gewoon spelen.

Feyenoord

Zerrouki is deze vrijdag toch al onderwerp van gesprek, nadat bekend is geworden dat zijn gewenste transfer er gaat komen. Vanaf volgend seizoen is hij Feyenoord-speler. Jans vindt het mooi voor hem. "Ik ben hartstikke blij dat hij naar de club toegaat waar hij naartoe wil, een club die hem graag wil hebben. Iedereen gunt Ramiz deze transfer van harte."

De trainer is zeer te spreken over hoe de middenvelder om is gegaan met alle transferperikelen die gedurende het seizoen de kop op bleven steken. "Hij heeft het er op trainingen best lastig mee gehad. Met name om de goede drive te vinden. Maar hij heeft het uitstekend gedaan. Je moet niet alleen een goede speler zijn, maar ook een goede persoonlijkheid. Dat heeft hij wel laten zien."

Ramiz Zerrouki 2021 2022 Emiel Muijderman
Lees ook
Drie keer is scheepsrecht: Ramiz Zerrouki naar Feyenoord

Enkelblessures

Jans mist zondag twee spelers tegen Emmen. Anass Salah-Eddine heeft in de oefenwedstrijd tegen Vitesse vorige week een enkelblessure opgelopen. Max Bruns is nog niet hersteld van zijn enkelklachten. Mees Hilgers keert juist terug na een blessure.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.