Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Hengelo €™s bedrijf steekt rijschoolhouder en leerling hart onder de riem

461239 orkun azap c7haa S Ac Ig unsplash 2020 08 29 004134 1

Het Hengelose bedrijf Dation, dat software ontwikkelt voor rijschoolhouders, steekt vrijdagmiddag tientallen Twentse rijschoolhouders, hun medewerkers en leerlingen een hart onder de riem. Woordvoerder Wouter Eijkelenkamp van Dation vertelt: Door de coronamaatregelen worden Hengelose leerlingen van rijscholen momenteel niet bij huis opgehaald, maar veelal bij het station. Ook moet na iedere rijles de auto worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Hierdoor zijn het lastige tijden voor veel betrokkenen. Wij werken met tientallen rijscholen uit Twente samen en willen graag alle rijscholen en instructeurs in de buurt samen brengen tijdens een leuke actiemiddag.

Uiteraard niet allemaal tegelijk. Eijkelenkamp laat weten dat de coronaregels worden nageleefd, zodat iedereen zich er veilig mag wanen.
Vrijdag 5 juni van 13 tot 17 uur wordt de parkeerplaats van Dation aan de Spoorstraat 114, op een minuut lopen vanaf station Hengelo, omgetoverd tot pop-up opstapplaats voor leerlingen van alle rijscholen uit de regio. We hebben al veel rijschoolhouders gesproken en die doen allemaal mee, dus het belooft een gezellige middag te worden.
Alle rijscholen en instructeurs in de omgeving kunnen hun lesauto laten desinfecteren en tijdens het wachten genieten van een gratis kop koffie of thee. Voor de leerling valt er iets te eten en drinken.

Foto: Orkun Azap / Unsplash
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.