Verkeer
Stuur appje
Zoek

Assistenten Van Dinteren en Bogers vertrekken ook bij FC Twente

20230420 Ivar van Dinteren Adrie Bogers Orange Pictures Marcel ter Bals
Beeld: Orange Pictures / Marcel ter Bals

In navolging van hoofdtrainer Ron Jans vertrekken ook assistent-trainers Ivar van Dinteren en Adrie Bogers na dit seizoen bij FC Twente. De aflopende contracten van beide heren worden niet verlengd.

Van de twee is Van Dinteren het langst werkzaam bij de club. Hij kwam in 2020 met hoofdtrainer Ron Jans mee van het Amerikaanse FC Cincinnati. Daar werkten ze in dezelfde constructie samen.

Joseph Oosting

Adrie Bogers maakt sinds dit seizoen deel uit van de technische staf. Als opvolger van de afgelopen zomer vertrokken Andries Ulderink.

Met het vertrek van de assistent-trainers wil FC Twente de nieuwe hoofdtrainer Joseph Oosting de ruimte geven om zijn eigen staf deels in te vullen.

Streuer reageert

Technisch directeur Jan Streuer reageert op het besluit van de club: “Ivar had en heeft nog steeds een groot aandeel in de ontwikkeling van de individuele spelers en het team. Met zijn kennis, maar ook met zijn enthousiasme en zijn inzet heeft hij de club samen met de andere stafleden naar voren gestuwd."

"Adrie was vorig seizoen de opvolger van assistent Andries Ulderink. Hij bleek met zijn jarenlange ervaring een zeer welkome aanvulling op de trainersstaf. FC Twente is Ivar en Adrie dankbaar voor de inzet voor de club en wenst beiden veel succes in hun verdere loopbaan.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.