Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Deurningerstraat krijgt twee nieuwe culinaire zaken

190708 578891

Ondernemers geloven weer in de kop van de Deurningerstraat. Er komen opnieuw twee luxe culinaire zaken.

Rond 1 juni opent Jeroen Kok, eigenaar van het Italiaanse specialiteitenrestaurant Verso, iets verderop aan de Deurningerstraat 19-21 een tweede onderneming. In het voormalige pand van Videotheek Enschede begint hij een bijzondere traiteurzaak. Verse Italiaanse delicatessen en afhaalmaaltijden, variërend van luxe pizza en pasta tot complete viergangenmenu's die je alleen nog hoeft op te warmen of af te maken volgens de bijgeleverde aanwijzingen. "Dat is uniek in Enschede", durft hij te stellen.

In het pand - een voormalig koetshuis van textielfabrikantenfamilie Van Heek - komt tevens een kookstudio, waar 'met de seizoenen' wordt gekookt. In het achterste gedeelte wordt een ruimte ingericht voor private dining, terwijl ook catering op locatie tot de mogelijkheden behoort.

In voormalige kwaliteitsmodezaak Freek Nietsch vestigt zich binnenkort de Turkse patisseriezaak Anteplioglu Baklavalari. Die is in Almelo al jaren bekend om zijn luxe taarten, gebak en baklava volgens authentiek Turks recept.

Jeroen Kok vertelt in De Twentsche Courant Tubantia van dinsdag over zijn nieuwe Italiaanse traiteurzaak aan de Deurningerstraat. Lees het verhaal via Blendle.
© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM - Foto: Annina Romita
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.