Met de overname komt een langgekoesterde wens van Mutter uit. "Alles valt op z'n plek. Precies 30 jaar geleden ben ik begonnen met De Beiaard aan de Oude Markt en het is nu tijd voor een volgend hoofdstuk. De zaken gaan goed en we willen al langer meer met eten doen. Daarom grijpen we nu de kans om onze passie voor speciaalbier en de combinatie met lekker eten te delen met onze gasten.
Veel bier
Die combinatie van bier en eten is straks duidelijk terug te zien op de menukaart, belooft Mutter. Er zal bij sommige gerechten worden gekookt met bier en bij ieder gerecht wordt een begeleidend speciaalbier geadviseerd. "Natuurlijk komt er ook een uitgebreide wijnkaart, maar we raden iedereen aan om eens een biertje bij het eten te proberen. De combinatie tussen een malse tournedos en een glas Hertog Jan Grand Prestige zal menigeen versteld doen staan."
Onder meer lagere prijzen, een verbouwing en een echte biertuin moeten ervoor zorgen dat Beiaards Bistro straks laagdrempeligheid en gezelligheid uitstraalt.
© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM - Foto: Emiel Muijderman