Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Muzikale jaarwisseling met Oliebollenparty Willie Oosterhuis

ENSCHEDE – TV Enschede FM zendt rond de jaarwisseling weer diverse bijzondere programma’s uit op radio en tv. Het nieuwe jaar wordt muzikaal ingeluid met een speciale editie van de Euregiotap met Willie Oosterhuis.

Vrijdag 30 december wordt er vanaf 18.00 uur een jaaroverzicht uitgezonden op TV Enschede. Alle hoogte- en dieptepunten voor Enschede komen voorbij. Aansluitend is elk uur de regionale speelfilm ‘Homo boeit geen flikker’ te zien. Op Oudejaarsdag wordt ’s middags de FC Twente-documentaire ‘Topjaar zonder prijzen’ uitgezonden, over het seizoen 1974-1975 waarin FC Twente naast alle prijzen greep.

Oudejaarsavond is m 20.00 uur de Hengelose Revue te zien. Het nieuwe jaar wordt vanaf middernacht muzikaal ingeluid met de Oliebollenparty van Willie Oosterhuis. Een urenlange special van de Euregiotap met artiesten als Jacques Herb, Vinzzent en Frank van Etten. Op nieuwjaardag is elk uur Twenter Fashion te zien, een verslag van de jaarlijkse modewedstrijd van het ROC van Twente.

De vaste dj’s van Enschede FM zijn op de vertrouwde tijden te horen met hun eigen programma’s. Overdag is er actueel lokaal en regionaal nieuws te horen, aangevuld met informatie, uitgaanstips en muziek. Verder wordt op www.tvenschedefm.nl, op tekst-tv en op de TV Enschede FM-app continu actueel nieuws uit Enschede gebracht. Op de website staat ook de complete radio- en tv-programmering voor de feestdagen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.