Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Muziek, theater en spotprenten dit weekend in Enschede

94615 NBE

Dit weekend is er in Enschede weer van alles te doen voor mensen die er lekker op uit willen. Hierbij enkele tips:

De expositie Inktspot in Concordia is vrijdag geopend. De 130 spotprenten zijn allemaal ingezonden voor een wedstrijd in samenwerking met het Persmuseum in Amsterdam en beelden verschillende politieke thema s op unieke wijze af.

Deze zaterdag kunnen muziekliefhebbers onder meer naar een optreden van de indiepopband February Moon, die samen met vier andere uiteenlopende bands optreed bij het Winteroffensief in Atak. Het optreden begint om 20.00 uur en een kaartje kost 3 euro.

Zondagmiddag vindt er een optreden plaats van het Nederlands Blazers Ensemble in de Grote Kerk om 14.30 uur, waarbij muziek met zowel traditionele als ook moderne Cubaanse invloeden wordt gespeeld.

Ook is zondag het winterse concert Tomte te bezoeken, dat in het Wilminktheater te zien en te horen is. Het concert met zowel muziek als beelden is geïnspireerd door Tomte Tummetot van Astrid Lindgren en geschikt voor iedereen vanaf vier jaar.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.