Verkeer
Stuur appje
Zoek
20210610 2
1Twente Nieuws

1Twente kleurt de horeca Oranje!

Geen schermen met voetbal tijdens het EK, maar wel zin om een terrasje te pakken? 1Twente heeft besloten om de horeca Oranje te kleuren met live voetbalverslagen van alle Oranje wedstrijden. Want als er geen beeld is, dan is er altijd nog geluid om te genieten van het weer en van voetbal.

1Twente kleurt de horeca Oranje

Wat is er leuker dan commentaar op de radio? Twents commentaar op de radio natuurlijk. Daarom gaan Julian Vriend en Guus Beerlage live verslag geven vanuit de Beiaard in Enschede. Dus wil jij het EK in het Twents door de stad laten klinken, zet dan 1Twente aan.

GM Twente radio, De middagshow van Twente en de Kettingreactie

Mocht je niet genoeg kunnen krijgen van alles rondom het EK dan kun je dagelijks, op de radio, luisteren naar alle updates rondom het EK, de laatste gossip en alle voor- en na beschouwingen. Vanaf maandag tot vrijdag is er om 08:15 uur EK nieuws in GM Twente radio, en later in de middag om 17:15 uur in de Kettingreactie. Op zaterdag kun je tussen 14:00 en 16:00 uur inschakelen bij De middagshow van Twente voor alle updates en op zondag schakel je om 12:20 uur in. Genoeg EK dus op 1Twente.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.