Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Weggeefwinkel Hengelo heeft een nieuw onderkomen: 'We hebben er veel energie ingestoken'

De Weggeefwinkel Hengelo zit eindelijk op haar nieuwe stek aan de Korenbloemstraat 3 in Groot-Driene. Het heeft even geduurd voordat het zover was, zegt coördinator Carin Nijhuis: “Het koste veel tijd en energie om een pand te vinden en om vervolgens alle vergunningen te regelen, maar we zijn ontzettend blij dat we hier nu zitten.”

Kleine beurs

De weggeefwinkel is een winkel waar mensen met een kleine beurs gratis spullen kunnen afhalen. Tot september vorig jaar zat de liefdadigheidsinstelling in een winkelpand aan de Schumannstraat in Klein-Driene. Nijhuis en co moesten het pand verlaten, omdat woningcorporatie Welbions er woningen gaat realiseren. Nu is de weggeefwinkel gehuisvest in een voormalige sportzaal.

Spullen

Carin Nijhuis is nog op zoek naar spullen. Vooral kopjes, borden, beddengoed en kleding zijn welkom. Mensen kunnen op woensdag- en zaterdagmiddag van 13.30 tot 17.30 en maandagochtend van 09.15 uur tot 11.45 uur spullen langsbrengen aan de Korenbloemstraat 3 in Hengelo. De Weggeefwinkel Hengelo is te bereiken op 06 33 16 80 62.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.