Verkeer
Stuur appje
Zoek
Zomer plaatje
1Twente Nieuws
Enschede

Jannes en andere topartiesten komen naar Enschede voor radiofestijn Zomerse Vrijdag

GM Twente Radio heeft een muziekfeest in petto waar je 'onmeunig vroeg' voor moet opstaan. Op 22 juli wordt van 7.00 tot 12.00 de Zomerse Vrijdag uitgezonden. Het is een uitzending op locatie in de Gastrobar Bij Rozendaal. Iedereen is welkom om gratis mee te genieten met de hits uit de GM Twente radio top 15 en vele live gastoptredens.

Feest

Vaste 1Twente presentatoren Mark Schepers, Bennie Spijkerman en Sjef Veld staan aankomende week niet alleen aan de knoppen, ze zijn ook de organisatoren van dit evenement vol Nederlandstalige muziek. "We zijn blij dat we eindelijk een feestje kunnen houden buiten de studio" vertelt Sjef Veld. Met het uitnodigen van Jannes en nog vele andere gastartiesten wordt er hoog ingezet door het trio. Toch heeft Veld nog geen enkel beeld van het aantal bezoekers die gaan komen. "Het kunnen er 5 zijn maar ook 5000, we weten het niet" zegt hij. "We doen het in elk geval voor onze luisteraars."

Vroeg

Dat de voorstelling gericht is op de luisteraars van GM Twente blijkt wel uit de begintijd van 7 uur 's ochtends. "Je moet onmeunig vroeg je bed uit, maar onze luisteraars doen dat toch al" zegt Veld. "We beginnen al zo vroeg voor de thuisblijvers. Iedereen is welkom op zijn eigen manier aanwezig te zijn bij de uitzending. Het is gratis. Het enige wat je moet meebrengen is je goede humeur."

Zomerse Vrijdag promoplaatje
Vaste luisteraars maar ook andere muziekliefhebbers zijn welkom
Beeld:
icon_main_info_white_glyph

Opnames

De uitzending wordt in de gastrobar opgenomen waar vervolgens twee compilaties van worden gemaakt. Daarnaast kan via 1Twente.nl live worden gekeken naar wat zich allemaal afspeelt tijdens de Zomerse Vrijdag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.