Verkeer
Stuur appje
Zoek

FC Twente zonder Steijn en Vlap tegen PSV, Misidjan en Pröpper keren terug

Zaterdag wacht FC Twente een topaffiche: PSV komt op bezoek in De Grolsch Veste. Ron Jans heeft weer iets meer smaken om uit te kiezen ten opzichte van de wedstrijd tegen Excelsior afgelopen woensdag.

Zo keert Virgil Misidjan terug die buiten de selectie werd gelaten, nadat hij zijn onvrede had geuit over zijn reserverol. De aanvaller is weer in genade aangenomen na een gesprek met Jans waarin de kou snel uit de lucht was. "Het ging heel snel, met een prima uitslag. Zand erover," aldus de oefenmeester. "Hij heeft donderdag meteen al met heel veel plezier en goed meegetraind. En hij is er gelukkig weer bij."

Pröpper keert terug

Ook Robin Pröpper, die woensdag nog ontbrak vanwege een hamstringblessure, keert terug bij de selectie. Nog niet van de partij zijn Michel Vlap en Sem Steijn. Beide middenvelders liepen in de wedstrijd tegen Volendam een hersenschudding op. En dat is toch best typisch, vindt de trainer. "Een hersenschudding komt weleens voor, maar twee in één wedstrijd op één positie. Dat is zo balen. En hoofdletsel is gewoon hartstikke gevaarlijk."

Jans hoopt dat Vlap volgende week weer aan kan sluiten, maar het herstel van Steijn lijkt iets langer op zich te laten wachten. "Bij hem moet het echt wel beter, want die heeft een aardige hersenschudding."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.