Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Waarbeek omgetoverd tot griezelpark: "We pakken groter uit dan ooit"

Op verschillende dagen in oktober wordt Attractiepark de Waarbeek omgetoverd tot een ware griezelplek. Verschillende activiteiten worden georganiseerd, om de kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Happy Halloween

Dit wordt georganiseerd onder de noemer ‘Happy Halloween'. Op 22 en 29 oktober kan je onder andere pompoenen uithollen, marshmallows roosteren, het enge spookhuis ontdekken en nog veel meer. Daarnaast kun je griezelige heksen of enge clowns tegen het lijf lopen. “Alles wordt uit de kast gehaald", aldus Kevin Moespot, de directeur van het attractiepark.

“Dit jaar pakken we groter uit dan ooit.”

Voorgaande jaren

De Waarbeek pakt dit jaar groter uit dan ooit. “Dit jaar kun je je eigen popcorn maken, maar er lopen ook meer griezels rond", vertelt Moespot. “Ook hebben we meer decoraties en kun je een pompoen uithollen. Vorig jaar kon dit niet.”

Toegangsprijzen

In tegenstelling tot veel andere bedrijven en attractieparken, heeft de Waarbeek zijn prijzen laag gehouden. Tot nu toe zijn de prijzen helemaal niet gestegen. Toch zal dit in de toekomst zal onvermijdelijk zijn: “Maar dan spreken we over verhogingen van vijftig cent, niet van euro's."

“Volgend jaar komen er dinosaurussen naar de Waarbeek.”

Volgend jaar

Een reden waarom de prijzen toch iets omhoog zullen moeten, is dat het park volgend jaar nog groter uit gaat pakken. Zo zullen verschillende attracties compleet omgetoverd worden tot iets anders en zullen anderen niet terug te herkennen zijn. Maar, dat is niet het enige: “Laten we het zo zeggen, er zullen dinosaurussen naar de Waarbeek komen.” Veel meer kan de directeur er ook niet over vertellen. “Je gaat dingen met rook en vuur zien: het wordt een heel spektakel.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.