Verkeer
Stuur appje
Zoek

FC Twente wil door met Jan Streuer, technisch directeur twijfelt nog

Streuer Jans FC Twente
Beeld: FC Twente

FC Twente hoopt ook volgend jaar op de diensten van Jan Streuer. De 71-jarige technisch directeur heeft van de club uit Enschede te horen gekregen dat ze graag willen dat hij blijft.

Streuer zelf wil eerst meer duidelijkheid van de bestuurders over de plannen van FC Twente. "Wat is er allemaal mogelijk en wat zijn de ambities? Daarna ga ik er over nadenken”, laat hij weten vanuit San José. Streuer, die in 2020 aantrad als technisch directeur, is momenteel in de hoofdstad van Costa Rica met de selectie van Ron Jans in voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Van der Kraan stopt

Voor algemeen directeur Paul van der Kraan wordt, zoals hij al had aangegeven, wel een vervanger gezocht. Van der Kraan, die meer tijd met zijn vrouw wil doorbrengen in zijn woonplaats Den Bosch, heeft aangegeven dat de club op zoek moet naar een opvolger. Hij gaat met pensioen.

De verwachting is dat Van der Kraan binnen een paar maanden stopt met zijn werkzaamheden. Voormalig grootaandeelhouder van GA Eagles Alex Kroes, die momenteel bij AZ heeft getekend, was een kandidaat.

Ron Jans' contract loopt komende zomer af. Of hij gaat verlengen is evenmin bekend.

Dit artikel is gepubliceerd in samenwerking met RTV Oost
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.