Verkeer
Stuur appje
Zoek

FC Twente wil sterkhouder Zerrouki niet middenin het seizoen laten gaan

FC Twente wil het seizoen gewoon afmaken met Ramiz Zerrouki. Jans wil zijn sterkhouder niet middenin het seizoen laten gaan. "Het seizoen is van augustus tot juni en niet tot januari".

Vrijdagochtend bevestigde Jan Streuer tegenover RTV Oost dat Feyenoord zich opnieuw bij FC Twente gemeld heeft voor Zerrouki. Afgelopen zomer hadden de Rotterdammers ook al hun zinnen gezet op de Algerijns international, maar tot een overgang kwam het toen niet. Het bod van Feyenoord werd door Streuer afgewezen. Over de hernieuwde interesse wil hij niet veel kwijt: "We willen optimaal presteren en daar helpt dit niet bij zo vlak voor de herstart. Het is vervelend. Maar we zitten niet in de situatie dat we moeten verkopen."

Duidelijk standpunt

Hoofdtrainer Ron Jans laat vrijdag weten dat het standpunt van de club duidelijk is. "Het is een repeterend verhaal. Middenin in het seizoen willen wij onze sterkhouders niet laten gaan. Een seizoen is van augustus tot juni en niet tot januari."

De trainer merkt bij Zerrouki zelf weinig van de transfergeruchten. "Ik heb vanmorgen even met hem gezeten. Hij heeft gewoon getraind en het was een prima gesprek."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.