Verkeer
Stuur appje
Zoek

FC Twente heropent Fanstore bij De Grolsch Veste

Fanstore FC Twente RTV Oost
Beeld: RTV Oost

De Fanstore van FC Twente bij De Grolsch Veste gaat weer open. Vanaf zondag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, kunnen supporters er weer terecht.

In eerste instantie alleen voor de artikelen die nu op voorraad zijn. De club verwacht de komende weken extra thuisshirts en trainingspakken binnen te krijgen. De Fanstore in de binnenstad blijft dicht. En ook online kan er voorlopig niet gekocht worden. De webshop zal met ingang van het nieuwe seizoen weer beschikbaar zijn.

Financiële problemen

Begin december gingen beide Fanstores en de webshop abrupt dicht vanwege financiële problemen bij Elite Sports, die de shops sinds 2019 beheert en waaronder kledingsponsor Meyba valt. Bij de nieuwjaarsreceptie liet algemeen directeur Paul van der Kraan weten dat het gelukt is om alle voorraad op te kopen. De club is inmiddels in gesprek met een andere partij voor aankomend seizoen.

Fanstore FC Twente RTV Oost
Lees ook
Fanstore van FC Twente gesloten 'vanwege omstandigheden bij externe partner'

Al gekochte items

Mensen die nog openstaande bestellingen of retouren van voor de sluiting hebben, kunnen deze week al terecht in de Fanstore. Woensdag 25 januari (van 10.00 uur tot 17.00 uur) en donderdag 26 januari (van 10.00 uur tot 19.00 uur) kunnen zij op vertoon van het bestelbewijs of kassabon geholpen worden.

Na zondag is de Fanstore bij De Grolsch Veste weer geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op wedstrijddagen is de Fanstore van 2,5 uur voor aanvang van de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd geopend.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.