Verkeer
Stuur appje
Zoek

FC Twente treft hekkensluiter Groningen in tóch nog roerige transferweek

In deze week waarin FC Twente op bezoek gaat bij hekkensluiter FC Groningen, sloot ook de winterse transferwindow. Eentje die vlak voor het verstrijken toch nog onrust teweeg bracht in Enschede en omstreken, omdat Feyenoord zich opnieuw meldde voor Ramiz Zerrouki. Maar ook bij deze ultieme poging vingen de Rotterdammers bot.

Ron Jans had eigenlijk niet verwacht dat een transfer van zijn middenvelder naar Feyenoord deze week nogmaals onderwerp van gesprek zou zijn, nadat FC Twente eerder deze maand de deur al dichtgooide. Maar vlak voor het verstrijken van de transferdeadline kwam er nog een ultieme poging vanuit Rotterdam.

Rust

"Het zal ook wel komen door de blessure van Szymański," zegt Jans er vrijdag over. De middenvelder van Feyenoord liep notabene in de wedstrijd tegen FC Twente een knieblessure op en ligt er meerdere weken uit.

Het zorgde er wel voor dat er dus wéér onrust was rondom zijn speler. De oefenmeester is dan ook blij dat de markt nu weer op slot zit. "Het geeft meer rust. Nu ben je bij Twente en blijf je bij Twente en dat is wat wij graag wilden."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.