Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Arrestatieteam valt woning binnen aan C. J. Snuifstraat

212021 196316 Schermafbeelding 2016 05 07 om 142608 2

De politie is dinsdagavond rond kwart voor zeven uitgerukt naar een woning aan de C. J. Snuifstraat, een zijstraat van de Lipperkerkstraat in Enschede. Volgens de politie zou er een man met een vuurwapen bedreigingen in de privésfeer hebben geuit.

Ook zou een bewoner zijn mishandeld. Een arrestatieteam heeft de verdachte man aan kunnen houden en afgevoerd naar het arrestantencomplex in Borne. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De actie trok veel bekijks en aanwonenden konden gedurende een uur hun woning niet in.

'Uur te wachten'
Bewoners van de C. J. Snuifstraat wisten gisteravond niet wat hen overkwam. Een bedreiging met vuurwapen in hun straat en In de stromende regen wachten tot je je huis weer in kan. "Ik sta hier al een uur in de regen te wachten", verzucht een jongeman. Even verderop houden twee vrouwen in een deurportier een oogje in het zeil. Waarom moet het allemaal zo lang duren?, is de vraag. "Er is al een man afgevoerd en daarna bleven de agenten schreeuwen. Even dachten we dat ze de verkeerde hadden opgepakt. Dat zal wel niet..."

En dan stappen de agenten in kogelwerende vesten weer in hun wagens. Bewoners mogen weer richting hun huis, ook de jongeman. "Ik heb nu wel honger gekregen."

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.