Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Kerstweekend in Enschede: dit kun je doen met de kerst

238077 christmas 1911637 640

Ben je klaar met het typische kerstdiner of het bezoeken van een woningboulevard tijdens de kerstdagen? Wij hebben een paar leuke kerstactiviteiten voor je op een rijtje gezet. Fijn weekend en fijne kerstdagen!

Bieb in het teken van kerst
Voor leuke kerstactiviteiten kun je in de bieb terecht. Zaterdag tussen 13:00 uur en 16:00 uur is gezelligheidskoor Gewoon Hollands uit Winterswijk er om liedjes te zingen die iedereen kent, meezingen mag! Op de begane grond zijn diverse kerststallen te zien.

Kerstmiddagborrel

In de binnenstad is zaterdagmiddag op verschillende locaties een kerstmiddagborrel te bezoeken, een gezellige manier om de kerstdagen in te luiden. Kijk voor eventuele kaartverkoop op de websites van afzonderlijke horecagelegenheden.

Kerstavondzang in Noorderkerk

Na kerstmiddag is er zaterdagavond om 19:30 uur de kerstsamenzang in de Noorderkerk. Het thema van de kerstsamenzang is vrede. Er wordt gezongen samen met medewerkers van schoolkoor de Fontein, Ronald Ijmker, Laus Deo en Leon Koppelman

Circusfestival

Het hele weekend kun je kijken naar een voorstelling van het Internationaal Circusfestival in de Go Planet Expo Hall, ook op Eerste Kerstdag. Dit is de 21ste editie van het Circusfestival. De voorstelling zaterdag te bezoeken om 13:00 uur en op zondag om 13:00 uur en om 16:15 uur, kaarten zijn te koop vanaf 25 euro. Meer informatie via http://www.circusfestival.com/.

Film La La Land
De film La la land is een romantische komedie met Ryan Gosling en Emma Stone. De hartveroverende, kleurrijke en muzikale romantische komedie wordt in recensies beoordeeld met vijf sterren. De beoordelingen zijn zo goed, dat de film een kanshebber is voor de Oscars. Voor de Golden Globes is het ook topfavoriet. De film is maandag te bekijken in de fimlzaal van Concordia. Voor meer informatie: http://www.concordia.nl/.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.