Verkeer
Stuur appje
Zoek

Hengelose (18) vast na steekincident waarbij Enschedeër (19) gewond raakt

Steekincident hengelo NEWS UNITED DENNIS BAKKER
Bij een steekincident in de nacht van zaterdag op zondag in wijk Klein Driene in Hengelo is een 19-jarige Enschedeër gewond geraakt. Een 18-jarige Hengelose is aangehouden.
Beeld: Dennis Bakker / News United

Bij een steekincident in de nacht van zaterdag op zondag in wijk Klein Driene in Hengelo is een 19-jarige Enschedeër gewond geraakt. Enige tijd later heeft de politie een 18-jarige Hengelose aangehouden. Ze wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident.

Ruzie

Omstreeks half twee kreeg de politie een melding van een ruzie in een woning aan de Béla Bartokstraat. Agenten die naar deze melding reden, troffen voor de garageboxen op de hoek met de Anton Brucknerstraat twee mannen aan bij een witte bestelauto. Een van hen had een steekwond. Hij was goed aanspreekbaar.

icon_main_info_white_glyph

Camerabeelden?

Mensen die iets gezien hebben of in het bezit zijn van camerabeelden waarop mogelijk iets verdachts te zien valt, wordt gevraagd zich te melden via tel. 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem tel. 0800-7000 / meldmisdaadanoniem.nl

Ziekenhuis

Deze man, een 19-jarige Enschedeër, is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. In de woning aan de Béla Bartokstraat werd korte tijd later een 18-jarige Hengelose aangetroffen. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij het steekincident.

“Het is nog niet duidelijk waar het incident heeft plaatsgevonden: in de woning, bij de garageboxen of mogelijk elders in de wijk.”

Getuigenoproep

Omdat nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd, roept de politie getuigen op om zich te melden: “Misschien weten mensen wat er is gebeurd in de woning aan de Béla Bartokstraat of op de plek waar de mannen werden aangetroffen. Het is onder meer nog niet duidelijk waar het incident heeft plaatsgevonden: in de woning, bij de garageboxen of mogelijk elders in de wijk”, aldus de getuigenoproep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.