Enschede
Video

Jennie Lena brengt een ode aan Michael Jackson in de tweede 1Twente Sessie

De Amsterdamse Jennie Lena, die onder andere bekend is door haar deelname aan de Voice in 2015, brengt in Studio Balengebouw een ode aan haar idool Michael Jackson. Lena bracht een nieuw album uit met covers van de zanger. In deze aflevering van de 1Twente Sessies wordt de Amsterdamse alleskunner aan de tand gevoeld door 1Twente-presentator Henk Ketting.

Wie is Jenny Lena?

Jenny Lena is een Amsterdamse zangeres die in het verleden veel in het buitenland optrad. Ze tourde als supportact met haar eerste album rond in zowel Amerika en Azië. Ook zong ze bij Anouk en bij de hiphop-reggaeformatie Postman.

Haar echte doorbraak kwam in 2015 toen ze deelnam aan het programma ‘The Voice of Holland’. Via YouTube werd ze erg populair. Op het nieuwe album speelt en zingt ze muziek van haar idool Michael Jackson. Het is immers 25 jaar geleden dat Jackson de legendarische History World Tour ondernam en 40 jaar geleden dat het album Thriller uitkwam. Ook Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer en Shirma Rouse zijn te horen op Jennie Lena sings Michael Jackson.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.