Verkeer
Stuur appje
Zoek
culinaire fietstocht ‘Proef en kijk bij de boer’ Oldenzaal
culinaire fietstocht ‘Proef en kijk bij de boer’ Oldenzaal
Actief
culinaire fietstocht ‘Proef en kijk bij de boer’ Oldenzaal
Door Oldenzaal en haar prachtige omgeving.

Pak de fiets en ga op 'proef bij de boer' op donderdag 18 juli en donderdag 22 augustus. Een smakelijke belevingstocht, waarbij je geniet van alles wat Twente maakt en Twents smaakt! Deze fietstocht brengt je langs verschillende boerderijen, waarbij je een inkijkje krijgt in het boerenleven onder het genot van een hapje of drankje. Ontdekken, proeven, genieten en beleven staan tijdens deze fietstocht centraal.

Oldenzaal
Vanaf 18 jul
10:00

Wat kun je deze dag verwachten? Je start tussen 10.00 en 11.30 uur bij Station Oldenzaal. Daar krijg je de route, wat lekkers voor onderweg en de consumptiebonnen.

1e stop 't Duvelshöfke Kom een kijkje nemen in de pluktuin vol met mooie bloemen, of pluk een bakje fruit (tegen betaling). Geniet van deze prachtige locatie en laat je verrassen door een eigengemaakt sapje met fruit uit hun eigen fruitgaard.

2e stop Lonneker molen Onder het genot van een kop koffie of thee en een lekker plakje cake, vertellen de molenaars je graag over ‘het wel en wee’ van de molen.

3e stop Zorgboerderij Ensink Tijdens deze dag opent deze boerderij de deuren voor jou. Maak op een plezierige manier kennis met hun boerderij en geniet daarbij van een lekker broodje pulled beef en een eigengemaakte koolsalade

4e stop Landgoed Kaamps Op deze belevingsboerderij zie je echte passie voor het boerenvak. De deuren worden geopend om deze passie met jou te delen. En tussendoor rust je even lekker uit op hun terras, met een overheerlijk kaasplankje. Wat wil je nog meer!

- 5e stop De Büter In deze boerderijwinkel verkopen ze het allerbeste vlees, maar ook allerlei andere lekkere streekproducten. Daarnaast kun je op de boerderij genieten van een heerlijk ijsje. Écht genieten op z'n Twents!

Reserveren kan:

Proef en kijk bij de boer donderdag 18 juli - Uit in Oldenzaal

Proef en kijk bij de boer donderdag 22 augustus - Uit in Oldenzaal

Oldenzaal Promotie Stichting Oldenzaal Promotie is verantwoordelijk voor de citymarketing van Oldenzaal en beheert de Tourist Info aan de Grootestraat 35-37 in Oldenzaal. 

wanneer?

18 juli 10:00

prijs

€ 19.95