Verkeer
Stuur appje
Zoek
Ga mee 'OpStap' in de Bergvennen Lattrop
Ga mee 'OpStap' in de Bergvennen Lattrop
Actief
Ga mee 'OpStap' in de Bergvennen Lattrop
Trek je wandelschoenen aan en geniet

Vrijdag 12 juli organiseert Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie in natuurgebied de Bergvennen. Deelnemers kunnen tijdens deze excursie genieten van dit schitterende natuurgebied. Onze natuurgids vertelt tijdens de wandeling over dit Natura2000- gebied, de cultuurhistorie en de planten en dieren die er voorkomen. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur.

Lattrop
t/m 12 jul
14:00

Trek je wandelschoenen aan en geniet van wat dit gebied te bieden heeft. Tegen de grens van Duitsland ligt het afwisselende landschap van de Bergvennen en het Brecklenkampse veld. Wandelend in dit gebied zie je droge en natte heide, vennen, schrale hooilanden en bos. De zeven vennen zijn beeldbepalend in het glooiende landschap en zorgen voor een bijzondere sfeer. De stilte, weidsheid en de prachtige natuur zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Neem je verrekijker mee, er zitten vele soorten vogels in dit gebied.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 9 personen.

Kijk voor meer ‘OpStap’ excursies op www.landschapoverijssel.nl/opstap2024

Kosten

De kosten zijn € 5,- per persoon. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Ben jij al donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf € 2,50 per maand. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

wanneer?

12 juli 14:00

prijs

€ 5