Verkeer
Stuur appje
Zoek
Ontmoetingsmiddag H. Pancratius Parochie
Ontmoetingsmiddag H. Pancratius Parochie
Evenement
Ontmoetingsmiddag H. Pancratius Parochie
In het Oale Roadhoes

Op donderdagmiddag 16 mei 2024 organiseert de parochiële werkgroep Ontmoeting en Inspiratie een ontmoetingsmiddag voor thuiswonende ouderen uit alle geloofsgemeenschappen van de H. Pancratius Parochie die 70 jaar of ouder zijn. Het pastoraal team is op die middag aanwezig en er is volop gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Tubbergen
t/m 16 mei
14:00

Plaats van samenkomst is het Oale Roadhoes, Grotestraat 60 Tubbergen.

De middag begint om 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.45 uur. We starten met een eucharistieviering in het kader van de Mariamaand. Hiervoor mogen intenties worden opgegeven. Leden van het dames en herenkoor van Langeveen zullen samen met de aanwezigen Marialiederen zingen. Pastoraal werker Christianne Saris zal vertellen over Lourdes en de verschijningen van Maria aan Bernadette. Er is koffie/thee met iets lekkers, een drankje en een hapje. De middag wordt afgesloten om 17.00 uur. De bijdrage voor deze middag bedraagt tien euro.

U kunt zich tot 9 mei aanstaande aanmelden voor deze middag via het emailadres : [email protected] of telefonisch bij het centraal secretariaat van de parochie op dinsdag- woensdag en vrijdagmorgen, via het nummer 06-33564002 .

Van harte welkom! Wij kijken uit naar uw komst!

wanneer?

16 mei 14:00

waar?

prijs

€ 10