Verkeer
Stuur appje
Zoek
Bandjesmiddag in Berghuizen Oldenzaal
Bandjesmiddag in Berghuizen Oldenzaal
Muziek
Bandjesmiddag in Berghuizen Oldenzaal
The Pandareds en Johnny Bernhard Band

OLDENZAAL - De zeskoppige band The Pandareds uit Denekamp-Lattrop en de Johnny Bernhard Band bijten zondagmiddag 28 april het spits af in een nieuw goed gevuld seizoen op de Oldenzaalse muziekkoepel. The Pandareds is een uiteenlopende band met klanken van orgel tot banjo en distortion gitaar tot mondharmonica. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar muziekcafé Olde Weghuis.

Oldenzaal
t/m 28 apr
14:00

De jonge muzikanten van The Pandareds spelen een repertoire van rap, rock tot (neder)pop, maar ook nummers van Coldplay, The Beatles, Doe Maar, Mumford & Sons en ZZ-Top. Inmiddels staat de band met regelmaat op festivals in de regio en in grote uitgaanscentra. The Pandareds beschikken over een eigen fanschare.

De drie muzikanten van de Johnny Bernhard Band speelden op talloze festivals in heel Europa en deelden het podium met onder meer Freddy Fender, Waylon, Ilse Delange, Jan Akkerman en Doug Adkins. Gitaarvirtuoos Johnny Bernhard werd twee keer gekozen tot beste countryinstrumentalist in Nederland.

Bezoekers kunnen zondagmiddag zitten op een ruim terras voor het Oldenzaalse cultuurpodium, maar de muzikale optredens met familie of vrienden natuurlijk ook gezellig bijwonen met een biertje aan een van de praattafels in de alweer mooi groen geworden ambiance van Ontmoetingspark Stakenkamp. Met medewerking van beheerder Impuls is de naast de muziekkoepel gelegen boerderij en huiskamer van de wijk Stakenboer geopend voor de horeca en toiletbezoek. Tot en met half september zijn er optredens en activiteiten op de muziekkoepel. Deze zijn te vinden op www.muziekkoepeloldenzaal.nl.

Locatie: Muziekkoepel Park Stakenkamp of: Café Olde Weghuis

Tijd: 14.00 uur The Pandareds; 16.00 uur JBB

Gratis entree

wanneer?

28 april 14:00

prijs

Gratis