Verkeer
Stuur appje
Zoek
Akkerhus Hemelvaartsdag fietstocht
Akkerhus Hemelvaartsdag fietstocht
actief
Akkerhus Hemelvaartsdag fietstocht
Een route van 12, 25 of 50 kilometer

Op Hemelvaartsdag, 9 mei wordt voor de achtste keer de populaire Akkerhus Hemelvaartsdag fietstocht gehouden. Iedereen die kan fietsen mag met zijn/haar eigen fiets deelnemen aan deze fietstocht waarvoor diverse routes zijn uitgezet langs de mooiste plekjes van de gemeente Wierden. Deelnemers hebben de keuze om een route van 12, 25 of 50 kilometer te fietsen.

Ypelo
t/m 09 mei
09:30

Opgave vooraf is niet nodig en starten is mogelijk van 9.30 uur tot 13.30 uur vanaf het Akkerhus, Ypeloschoolweg 2b in Ypelo. De finish is ook weer bij het Akkerhus. 

De kosten voor deelname inclusief koffie of thee met koek bedragen € 8,50 per persoon. Dit bedrag kan contant of via PIN worden voldaan. Alle deelnemers ontvangen een tegoedbon voor een broodje hamburger of braadworst dat kan worden genuttigd bij terugkomst in het Akkerhus waar zoals ieder jaar weer uitgebreid gelegenheid is voor een gezellig samenzijn in de Akkerhus zaal, op het terras of aan de Akkerhus bar. 

Zoals gebruikelijk wordt er ook dit jaar weer een goed doel gesponsord en dat is deze keer “Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Leijerweerd te Enter” waar ruiters van alle leeftijden die extra aanpassingen en/of begeleiding nodig hebben kunnen paardrijden onder de deskundige leiding van gediplomeerde instructrices. De ruiters hebben zowel lichamelijk als psychisch baat bij het rijden op en het omgaan met paarden. Vertegenwoordigers van deze organisatie zullen tijdens de Akkerhus Hemelvaartsdag fietstocht ook in of bij het Akkerhus aanwezig zijn.

Meer informatie over de fietstocht: bij Johan Heimerink, tel. 06 833 88 119 en op de Akkerhus website via deze link: https://www.akkerhus.nl/akkerh...

wanneer?

09 mei 09:30

waar?

prijs

€ 8.5