Verkeer
Stuur appje
Zoek
’t Wordt weer een Hemelse Dag Reutem
’t Wordt weer een Hemelse Dag Reutem
Evenement
’t Wordt weer een Hemelse Dag Reutem
Café Antje & Billie

Feest, muziek en gezelligheid: de Hemelse Dag wordt weer op Hemelvaarstdag gevierd op het terrein van café Antje & Billie in Reutum/Weerselo.

Reutum
t/m 09 mei
12:00

REUTUM/WEERSELO – Organisator van het evenement is pretorkest Les Miezerables uit Weerselo dat er elk jaar weer voor zorgt dat er een evenement van formaat verrijst bij Antje & Billie. Met veel live muziek in de feesttent en volop gezelligheid op het terrein maken de muzikanten er dit jaar ook weer een publiekstrekker van op Hemelvaarstdag donderdag 9 mei.

De artiesten

Vanaf het podium klinken deze editie heel veel verschillende muziekstijlen. Meezingers van Ronnie Ruysdael en band Viva Hollandia worden afgewisseld met de piratenhits van Petra Wolters (Mijn zus van 21 heeft verkering…) en boerenrock van Drock (Bökkers, Jovink, Normaal). Dan wat woonwagengenre van Stevie Poppinghaus alias de Witte Tjabo en we gaan van links naar rechts met Uit oe Bolleke.

Veel aandacht wordt verwacht voor Sequence Unknown, want dat is de artiestennaam van Pelle Wesselink uit Weerselo die bekende nummers met een hardstylesausje overgiet.

Op het laatst kwam de naam van Boer Harm op nog op het affiche: zal hij zijn identiteit kenbaar maken op de Hemelse Dag?

In de spaarzame momenten dat er geen artiest op het podium staat, zorgt feest-dj Jochem (van Bruins) voor de hits.

Deze line-up is nog in willekeurige volgorde; de exacte tijden worden zeer binnenkort bekend.

Munten 2,50 euro

Het valt als hedendaagse feestorganisator niet mee om de prijs van een biertje betaalbaar te houden (alles maar dan ook echt alles is duurder geworden), maar Les Miezerables doet ontzettend zijn best om de bezoekers toch een enigszins betaalbaar feest te laten vieren. Daarom is de bierprijs dit jaar wederom vastgesteld op 2,50 euro. Want er moet natuurlijk wel geproost kunnen worden op de Hemelse Dag.

Hemelse kaartverkoop

De kaartverkoop voor de Hemelse Dag is ondertussen in volle gang. Les Miezerables raadt aan om tickets in de voorverkoop te kopen om zeker te zijn van een plekje op de Hemelse Dag. Tickets kosten 15 euro en zijn te koop via www.hemelsedag.eu.

wanneer?

09 mei 12:00

waar?

prijs

€ 15