Verkeer
Stuur appje
Zoek
Speelse tentoonstelling 'Kindness Practice'
Speelse tentoonstelling 'Kindness Practice'
Tentoonstelling
Speelse tentoonstelling 'Kindness Practice'
Interactieve motion capture game en animatiefilm

In de speelse tentoonstelling Kindness Practice werpt Handi Kim een nieuw licht op de kracht van vriendelijkheid, zachtheid en interactie in onze technologische samenleving. Met een interactieve motion capture game en animatie roept Handi iedereen op om onderdeel te worden van Kindness Practice.

Enschede
t/m 18 sep
12:00

Kindness Practice omvat zowel een interactief motion capture spel als een animatiefilm. Het biedt een speelse en fantasierijke benadering om de kracht van vriendelijkheid te belichten. Welke menselijke interacties missen we in een wereld die gedomineerd wordt door technologie? Hoe belangrijk is een aanraking, oogcontact, geur of een handreiking? Doe mee aan Kindness Practice motion capture game en laat je innerlijke vriendelijkheid de vrije loop. Ontdek met welke signalen, gebaren en handelingen jij een verschil kunt maken voor een meer vriendelijke en zorgzame toekomst. 

Happy Incidents

De nieuwe productie van Handi Kim sluit aan bij Tetem’s programmalijn Happy Incidents. In deze programmalijn onderzoekt Tetem samen met makers hoe we als mens en samenleving ontvankelijk kunnen worden voor onverwachte gebeurtenissen en ontmoetingen die onbedoeld iets goeds en positiefs voortbrengen. Handi Kim is multidisciplinair ontwerper. De artistieke praktijk van Handi is gericht op het creëren van verhalen en werelden die de schaduwkanten van de samenleving weerspiegelen

wanneer?

Op woensdag t/m zondag open van 12:00 tot 17:00.

waar?

prijs

Gratis