Verkeer
Stuur appje
Zoek
Twente Plat In Stadstheatr De Bond Oldenzaal
Twente Plat In Stadstheatr De Bond Oldenzaal
Theater
Twente Plat In Stadstheatr De Bond Oldenzaal
Twente is trots op z`n cultuur

TWENTE PLAT KOMT VRIJDAG 22 MAART NAAR OLDENZAAL Twente is het land van tradities. Van klootschieten tot kraamschudden en van midwinterhoornblazen tot carbid schieten: Twente is trots op z`n cultuur. Een van de mooiste tradities is de tournee van het gezelschap Twente Plat. Al jarenlang komt dit twentse cabaret elk seizoen met een heerlijk en gloednieuw programma waarbij het goed toeven is. Het publiek een prachtig avondje uit bezorgen is het ultieme doel en daarin speelt de twentse humor de absolute hoofdrol.

Oldenzaal
Vanaf 22 mrt
20:00

Alle bekende personages worden ook dit seizoen weer ten tonele gevoerd. Hendurk & Geessie is het boerenechtpaar dat op smeuige wijze verteld over de bijzondere figuren uit hun dorp, Mans is de jonge cabarettier die zijn avonturen voornamenlijk beleefd in „het Haagse“, waar hij als „beveiliger van Mark Rutte“ in de weer is. Een ijzersterke creatie, waarmee hij de lachers op zijn hand krijgt. Aaltje & Trijntje zijn ook weer van de partij, twee al wat oudere hartsvriendinnen die heel wat te stellen hebben met hun mannen en hun kleinkinderen. De twee „dames“ zijn elk seizoen weer goed voor vele lachsalvo`s.

In de muziekale omlijsting zijn alle vier de leden van Twente Plat van de partij. Ze brengen een aantal heerlijke dialectnummers, waarbij zij zichzelf begeleiden op een diversiteit aan instrumenten.

Er is goed nieuws voor de inwoners van Oldenzaal en omgeving.

Twente Plat speelt op Vrijdag 22 Maart de nieuwe voorstelling in Stadstheater De Bond, Molenstraat 25, Oldenzaal, telefoon 0541 536300.

Aanvang is 20.00 uur. De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa.

wanneer?

22 maart 20:00

waar?

prijs

€ 22.75