Verkeer
Stuur appje
Zoek
Muziekfestival Rock am Esch Tubbergen
Muziekfestival Rock am Esch Tubbergen
Muziek
Muziekfestival Rock am Esch Tubbergen
Mix van talent uit eigen regio en Europa

Bereid je voor op de terugkeer van Rock am Esch! Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus en de kaartverkoop is inmiddels gestart. ‘We zijn vastberaden om in 2024 opnieuw een prachtig weekend te organiseren!' zegt Bas de Jong namens de organisatie.

Tubbergen
Vanaf 31 aug
14:30

Mix van talent uit eigen regio en Europa

Rock am Esch keert wederom terug met een indrukwekkende line-up. Dit jaar
presenteert de organisatie een dynamische mix van lokaal talent en bands uit heel Europa. Zo maken lokale favoriet Toon Eppink en The Fortunate Sons hun terugkeer.

Bezoekers kunnen zich verder verheugen op optredens van Scummy Men, een
Nederlandse Arctic Monkeys tribute, en het talentvolle The Big Ashtray uit de gemeente Tubbergen.

Andere namen op het programma zijn onder meer Knights, afkomstig uit Almelo en winnaar van de HobNob Stage Battle in 2023, en de internationaal geprezen UK Foo Fighters. ‘De kwaliteit van de acts is dit jaar ongekend,’ voegt Bas de Jong toe. De rest van de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Tickets zijn beschikbaar voor slechts €22,50 en verkrijgbaar via www.rockamesch.nl. 

De terugkeer van The Fortunate Sons


Na een onvergetelijk optreden in 2022, keren The Fortunate Sons terug naar Rock am Esch. Met recente bekendheid door hun verschijning bij 'The Tribute - Battle of the Bands', belooft hun optreden een ode aan Creedence Clearwater Revival te worden die je niet wilt missen!

Speciale gast: UK Foo Fighters


Een bijzonder hoogtepunt van dit jaar is de komst van de UK Foo Fighters, een van de meest gerenommeerde tributebands ter wereld. Met een imponerende carrière van 17 jaar en een eigen BBC-documentaire, hebben de UK Foo Fighters een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd. Opmerkelijk is dat de leadzanger van de band eerder het podium heeft gedeeld met niemand minder dan de daadwerkelijke Foo Fighters, wat getuigt van hun indrukwekkende staat van dienst. Het optreden belooft dan ook een van de
hoogtepunten te worden van Rock am Esch!

Rock am Esch


Rock am Esch is een muziekfestival dat bands uit Twente en heel Europa samenbrengt. Het festival vierde in 2022 zijn eerste editie, en belooft een blijvend hoogtepunt te zijn op de festivalagenda van muziekliefhebbers. Bas de Jong deelt enthousiast mee: ‘Dit jaar tillen we het festival naar een hoger niveau. We kijken ernaar uit om iedereen in augustus te verwelkomen!’ Voor een onvergetelijke afsluiting van de zomer, zorg dat je erbij bent op Rock am Esch 2024! Voor tickets en meer informatie, bezoek www.rockamesch.nl

wanneer?

31 augustus 14:30

prijs

€ 22.5