Verkeer
Stuur appje
Zoek
Vier carnaval met de Kozakken Oldenzaal
Vier carnaval met de Kozakken Oldenzaal
Evenement
Vier carnaval met de Kozakken Oldenzaal
Dit is carnaval hoe het bedoeld is.

Stichting carnaval de Kozakken houdt jaarlijks carnavalsfeesten in Oldenzaal, bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking, uit de regio.  Dit jaar is de grote feestavond (voorheen met de naam VTB-carnaval) op dinsdag 6 februari in restaurant Ter Stege. Vanaf 19.00 uur zijn de feestvierders welkom voor een onvervalst gezellige carnavalsavond met wat te drinken, iets lekkers te eten en livemuziek.

Oldenzaal
t/m 06 feb
19:00

“De Kozakken vieren écht carnaval,” vat Herman Kok, vrijwilliger sinds het eerste uur, het samen. “Dit is carnaval hoe het bedoeld is, zeggen de bezoekende carnavalsverenigingen altijd. Met een feestmuts op is iedereen gelijk. De sfeer is opperbest en er wordt feest gevierd en gedanst; vaak worden nog even de instrumenten van de kapel geprobeerd. Iedereen is welkom en iedereen kan meedoen, ook voor wie een regulier carnavalsfeest te druk is.”

Diverse carnavalsverenigingen bezoeken elk jaar het Kozakkencarnaval; voor velen is een bezoek aan deze feestavond vast onderdeel van hun programma.

Het carnavalsfeest is al meer dan 35 jaar een traditie. De entree is gratis dankzij sponsoren.

wanneer?

06 februari 19:00

prijs

Gratis