Verkeer
Stuur appje
Zoek
Vrijwilligersfair in Wierden
Vrijwilligersfair in Wierden
Evenement
Vrijwilligersfair in Wierden
Laat je inspireren

Kom donderdag 15 februari a.s. naar de Vrijwilligersfair in Wierden en laat je inspireren! Heb je goede voornemens voor 2024? Een beter mens zijn, iets goed doen voor een ander, nieuwe mensen ontmoeten, jezelf ontwikkelen, je netwerk vergroten of wat dan ook? Dan is vrijwilligerswerk een manier om hiermee aan de slag te gaan

Wierden
t/m 15 feb
16:00

Om inspiratie op te doen, maar ook om te laten zien welke soorten vrijwilligerswerk er zijn, organiseert De Welle op donderdag 15 februari 2024 van 16.00 tot 19.00 uur een Vrijwilligersfair in het gemeentehuis in Wierden.

Ook als je nog niet precies weet wat je wilt of kunt, ben je van harte welkom. Er zijn meerdere organisaties aanwezig die je kunnen informeren over verschillende soorten vrijwilligerswerk. Ook de gemeente Wierden is erbij.

WierdenDoet!

Kom je er niet uit? Geen paniek! De vrijwilligers van WierdenDoet! (onderdeel van De Welle) zijn er ook. Als spin in het maatschappelijke web kunnen zij samen met jou kijken bij welk vrijwilligerswerk jouw kwaliteiten en interesses het beste passen. Geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.

Ook voor organisaties

Wil je als organisatie op deze vrijwilligersfair aanwezig zijn? Geef je dan op via [email protected] . Of stuur een appje naar 06-41353301.

wanneer?

15 februari 16:00

prijs

Gratis