Verkeer
Stuur appje
Zoek
familievoorstelling Verloren Zaken Wierden
familievoorstelling Verloren Zaken Wierden
Evenement
familievoorstelling Verloren Zaken Wierden
Gespeeld door Theatra

De Culturele Raad Wierden heeft voor de voorjaarsvakantie een prachtige familievoorstelling georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 9 jaar.Verloren Zaken is een intieme poppenvoorstelling vol muziek, slapstick en fysiek spel. Op donderdagmiddag 22 februari. Aanvang 14.00 uur, duur circa 50 minuten.

Enter
Vanaf 22 feb
14:00

Een onderzoekende en inspirerende (poppen)spelworkshop over identiteit, hokjes denken, over ergens bij willen horen en laten zien wie je bent.

Schoenen snellen over het perron. Treinen arriveren en vertrekken. Iedereen is onderweg. Naar iets of iemand. Hannah niet. Ze gaat nergens heen. Hannah werkt in de kelder van Verloren Zaken. Alle spullen die reizigers in de trein vergeten zijn, worden daar bewaard. Met een nummer, op een label, in een bak. Wachtend tot ze worden opgehaald. Hannah geeft ieder gevonden voorwerp een plekje en bepaalt waar het bij hoort. Maar waar hoort Hannah zelf bij? Bij dat ene? Dat ene zonder nummer, zonder label, op haar bureau?

Lief en harig en belangrijk. Dat wil bij haar blijven. Niet gevonden worden. Maar dat blijkt al snel een verloren zaak.

Theatra maakt theater met en voor kinderen. De voorstellingen zijn eigenzinnig en spreken, soms met tekst maar vaker zonder, tot de verbeelding. Theatra gaat zware thema's, ook bij jonge kinderen, niet uit de weg. Door de humoristische en liefdevolle verpakking zijn de voorstellingen altijd lichthartig.

Spel en concept: Eva Mesman Pop: Kathelijne Monnens

Voorverkoop kaarten, 2 weken voor de voorstelling, bij de boekhandels Reterink in Wierden en Primera in Enter.

De kosten € 3.50 pp.

Op de locatie is het ook mogelijk om kaartjes te kopen, zolang de voorraad strekt.

wanneer?

22 februari 14:00

prijs

€ 3.5