Verkeer
Stuur appje
Zoek
Fotograaf Hubert van Mastrigt in galerie Objektief
Fotograaf Hubert van Mastrigt in galerie Objektief
Kunst en cultuur
Fotograaf Hubert van Mastrigt in galerie Objektief
Expositie fotografie

Fotogalerie Objektief houdt van 15 tot en met 22 maart een tentoonstelling met het werk van Hubert van Mastrigt. De tentoonstelling is te zien van 15 februari tot en met 22 maart. De officiële opening is op zondag 18 februari om 16.00 uur. 

Enschede
Vanaf 15 feb
12:30

Het werk van Hubert van Mastrigt kan worden getypeerd als geënsceneerde fotografie. "Mijn hart ligt bij het autonome vrije werk, eigenlijk ben ik dagelijks bezig met vrije fotografie. Ik heb grote bewondering voor kunstenaars René Magritte of de fotografen Teun Hocks, Erwin Olaf en Paola Venturaals die de wereld beschouwen vanuit een eigen perspectief. In hun werk is de verwondering en de lach nooit ver weg”, aldus Van Mastrigt. 

Inmiddels is de fotograaf gepensioneerd en richt hij zich op z'n vrije werk  en exposeert hij regelmatig nieuwe producten. Hij kreeg verschillende prijzen: onder andere was hij in 1996 de eerste winnaar van Kunst in het Volkspark in Enschede, in 1998 ontving hij de eerste prijs bij Kunstmanifestatie Art Explosion in Assen en in 2020 won hij de Herman Krikhaarprijs.

wanneer?

Openingstijden fotogalerie: woensdag tot en met zaterdag
12.30 tot 17.00 uur

waar?

prijs

Gratis