Verkeer
Stuur appje
Zoek
Toneelvereniging Ootmarsum brengt de avondvullende klucht
Toneelvereniging Ootmarsum brengt de avondvullende klucht
Kunst en cultuur
Toneelvereniging Ootmarsum brengt de avondvullende klucht
"Aambeien met Slagroom"

Op vrijdagavond 12 januari vindt de première plaats van onze komedie: "Aambeien met Slagroom". Een hilarisch stuk in drie bedrijven, dat zoals elk jaar wordt opgevoerd in Ons Gebouw te Ootmarsum. overige speeldata zijn: 13 januari, 19 januari, 20 januari en zondag 21 januari.

Ootmarsum
t/m 21 jan
20:00

Over 'Aambeien met Slagroom':Jean Claude, een succesvolle uitvinder, belandt in absurde situaties wanneer de FIOD onverwacht langskomt. Zijn vrouw, schoonmoeder en zelfs de hulp in de huishouding dragen onbedoeld bij aan de chaos. Waar is Floortje opeens? Is de FIOD-inspecteur wie hij beweert te zijn? Wie is buurman Jop? En waarom dendert hoofdinspecteur Klosgaren steeds de kamer in?

De overige speeldata zijn: zaterdag 13 januari, vrijdag 19 januari, zaterdag 20 januari en zondag 21 januari. De voorstelling begint om 20.00 uur, met uitzondering van de zondag, waar de aanvang om 14.30 uur is.

Kaarten kosten slechts €10,00. Op de zondagmiddag betalen kinderen t/m 16 jaar slechts €7,50. Kaarten zijn te bestellen via [email protected].

wanneer?

12 januari 20:00

prijs

€ 10