Verkeer
Stuur appje
Zoek
Alzheimer Café Oldenzaal
Alzheimer Café Oldenzaal
Overig
Alzheimer Café Oldenzaal
Het niet-pluis gevoel

Op donderdag 25 januari is de eerste bijeenkomst van het Alzheimer Café van het nieuwe jaar. Tijdens deze avond gaan we in op de eerste signalen en tekenen van dementie. Vaak heeft men dan al langer het gevoel dat er iets niet klopt, maar zij kunnen niet precies aangeven wat er speelt of wat er aan de hand is. Dit wordt ook weleens ‘het niet-pluis gevoel’ genoemd. Maar wat kun je nou precies met dat gevoel? Bij wie kun je aankloppen voor hulp? Daar gaan we op in tijdens deze avond. We nodigen u van harte uit om (weer) te komen in het nieuwe jaar!

Oldenzaal
t/m 25 jan
19:15

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom op onze locatie Cultureel centrum Willemien aan de Wilhelminastraat 5, 7571CE te Oldenzaal.

Het programma begint om 19.45 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren, met een pauze van een half uur. Na afloop is er ruim gelegenheid om na te praten. De toegang is gratis.

Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u terecht op www.alzheimer-nederland.nl of via het Cultureel Centrum Willemien (Impuls) te Oldenzaal, telefoon (0541) 571414.

Met vriendelijke groet,

Stuurgroep Alzheimer Café, regio Oldenzaal

P/a Cultureel Centrum Willemien, Wilhelminastraat 5, 7571 CE OLDENZAAL

wanneer?

25 januari 19:15

prijs

Gratis