Verkeer
Stuur appje
Zoek
Koffie & Ontmoeting voor mantelzorgers Wierden
Koffie & Ontmoeting voor mantelzorgers Wierden
Overig
Koffie & Ontmoeting voor mantelzorgers Wierden
Een gezellige ochtend

Alle mantelzorgers uit de gemeente Wierden zijn woensdag 17 januari welkom bij het Ontmoetingscentrum aan de Spoorstraat 7 in Wierden. Een gezellige ochtend onder de naam ‘Koffie & Ontmoeting’, van 10.00 tot 11.30 uur. Deze keer zijn zorgvragers ook welkom.

Wierden
t/m 17 jan
10:00

Evenmens Wierden organiseert de komende maanden regelmatig een Koffie & Ontmoetingsbijeenkomst. Deze ontmoetingen hebben tot doel om elkaar als mantelzorgers te kunnen ontmoeten, een kop koffie of thee te drinken, een vraag te stellen aan elkaar of aan één van de aanwezige mantelzorgconsulenten, om ‘op verhaal te komen’ naar aanleiding van de zorg die je geeft en met elkaar uit te wisselen wat mantelzorg met je doet. We zien er naar uit om jou en jouw naaste te ontmoeten op 17 januari. Deelnemen is gratis. Opgeven is noodzakelijk. Dat kan makkelijk digitaal via: www.evenmens.nl/nieuws/koffie-ontmoeting. Of bel. 0546 – 898 372.

De volgende bijeenkomst vindt plaats op: 12 februari van 14.30 uur – 16.00 uur bij Dienstencentrum De Bron in Enter. Deze keer zijn alleen mantelzorgers welkom.

wanneer?

17 januari 10:00

prijs

Gratis