Verkeer
Stuur appje
Zoek
OKids kinderactiviteiten in kerstvakantie
OKids kinderactiviteiten in kerstvakantie
Evenement
OKids kinderactiviteiten in kerstvakantie
Voor een leuke middag

Het jaar 2023 loopt al weer ten einde, wat gaat het toch snel. Voor de kerstvakantie 2023-2024 hebben wij weer een breed programma, met twee vakantie activiteiten en de doorlopende buitenspeelclub. Zoals eerder aangegeven in een persbericht ook een talentenjacht, die gekoppeld gaat worden aan een dag activiteit.

Oldenzaal
t/m 05 jan
10:00

Deze kerstvakantie heeft OKids weer een paar activiteiten gepland voor basisschool kinderen. Op woensdag 27 december vind de kerstvakantie activiteit plaats. Kinderen kunnen deelnemen aan leuke sport en spel activiteiten, een knutseluurtje en een bingo waar leuke prijsjes te winnen zijn.
Ook mogen kinderen opnieuw mee beslissen voor het nieuwe thema van OKids in 2024. De uitslag zal aan het einde van de dag bekend gemaakt worden.

Een week later vind op vrijdag 5 januari de sport, show & disco activiteit plaats. Deze activiteit sluit aan bij de OKids got talent talentenjacht die deze zelfde middag plaats vind. 's Ochtends – terwijl de kandidaten kunnen repeteren – kunnen kinderen verschillende sport en spel activiteiten doen en is er een creatieve activiteit. 's Middags kunnen deelnemers de talentenjacht bekijken en hun favoriete deelnemer aanmoedigen. Na afloop is er een kinderdisco met de deelnemers van de activiteit én de kandidaten van de talentenjacht.

De activiteit van woensdag 27 december vindt van 10:00 uur tot 16:00 uur plaats in de gymzaal van de Windroos aan de Larikstraat 11. 

De sport, show & disco activiteit op vrijdag 5 januari van 10:00
uur tot 17:00 uur in sporthal de Kolk aan de Brem 11. Kinderen worden gevraagd om voor deze beide activiteiten zaalschoenen en een lunchpakketje mee te nemen. 

Inschrijven kan via www.oldenzaalkids.nl of door een bericht te sturen naar [email protected] of 06-22880760.

Naast dit alles draait de buitenspeelclub in de kerstvakantie gewoon door op zaterdagen 23, 30 december en 6 januari van 10:00 uur tot 11:30 uur bij parkeerplaats 1 van het Hulsbeek. 

Inschrijven kan via dezelfde kanalen. Alle activiteiten van OKids hebben geen verplichte kosten, zodat iedereen mee kan doen. Wel wordt een vrije gift enorm op prijs gesteld om dergelijke activiteiten te kunnen
blijven aanbieden.

Informatie over kerstvakantie: https://oldenzaalkids.nl/kerst...
Informatie over OKids got talent: https://oldenzaalkids.nl/okgt
Informatie over buitenspeelclub: https://oldenzaalkids.nl/club



wanneer?

27 december 10:00

prijs

Een vrije gift enorm op prijs gesteld